MARCUS WILSSON

Marcus Wilsson är 27 år gammal och utgår ifrån Falköping.
Han har sysslat med musik hela livet och spelat i flera olika band genom åren. Men började som trubadur i oktober 2016 och gjorde under 2017 över 100(!) spelningar.
Så nu tar han steget och ska göra detta på heltid, för att kunna spela alla dagar i veckan.

Sommaren 2018 släppte han även sin debutsingel
”För feg för att lyckas”
(Lyssna här)

Med över 40,000 streams, mycket goda recensioner och lovord kommer nu i början av 2019 debutalbumet att släppas!

När han är ute som trubadur har han som målsättning att inte spela dom mest uttjatade låtarna utan bjuda publiken på något som dom kanske inte förväntar sig.

Akustisk rock n roll med 100% publiknärvaro.
Inga texthäften eller notpapper.

Så vill ni ha en kväll fylld med akustiska tolkningar av
SPRINGSTEEN . CREEDENCE
ELDKVARN . ELVIS . JERRY WILLIAMS
och många fler..
Tveka inte! Kontakta oss nu!
erik@kulturkollektivet.se eller telefon: 0706-895705

Live @ Mikes Pub, Skövde 2018.04.19

Såhär kul hade vi förra torsdagen på Mikes pub och restaurang !! I morgon ska vi ha minst lika kul på Beer & Burger i Linköping!! Boka bord direkt så ses vi i morgon! ?#acoustic #rocknroll #livemusic

Slået op af Marcus Wilsson i Onsdag den 25. april 2018

Juldagen på Olearys i Falköping

Juldagen på O'Learys blev helt klart en perfekt avslutning av 2017! Få göra sista kvällen för året på hemmaplan där allt detta började och göra den tillsammans med världens bästa Martin Forsmoo!Sen fick vi besök på scenen av alla möjliga, men framförallt Kristofer Franzén Winroth & Alexander Dg Gustavsson!Exakt 70 kvällar blev det under året, om man inte räknar med Kulturkontakten, Då blev det nog exakt 100 gig tror jag! Det kunde vi inte tro när vi drog igång detta! Så jag vill passa på att tacka Erik Jurka för att du alltid ställer upp och för att du håller ordning på mig! Och även Julia Green för att du orkar med oss Tack också till Jocke Jockäbus Berg, Johanna Nanna Lindblom, Linda Bertilsson, Jan-Richard Rille Ericson, Sebastian Ericson, Mattias Karlsson & alla andra som dansade hela kvällen för att hålla värmen uppe! Nu hoppas vi på ett minst lika bra 2018, om inte bättre! Tack för 2017! Ses 2018! Så från oss alla (Kulturkollektivet) till er alla! Gott nytt år!

Slået op af Marcus Wilsson i Torsdag den 28. december 2017

   

FACEBOOK